Man ser dem oftere og oftere: spejle i haven. For hvorfor ikke bruge tricket med at få et værelse til at se større ud ude? På samme tid tilføjer du så meget stemning. Havespejle er en trend. Du finder dem i forskellige designs, størrelser og former. Vi har listet de smukkeste havespejle til dig!

Klassisk havespejl
Er det ikke et billede, det klassiske havespejl? Passer til enhver have! Ved at placere havespejlet lavt, skaber du optisk endnu mere plads. Du kan se den smukke grønne hæk afspejlet i dette. Dette spejl har form som et saksisk kirkevindue og genopliver gamle tider.

Klassisk og lille
Denne karakteristiske Esschert Design -model emmer af endnu mere gotisk stil. I middelalderen var den gotiske stil godt repræsenteret, især i kirker. Træet virker virkelig gammelt!

Stor i størrelsen
Kan du lide tanken om spejlet ovenfor til haven, men vil du foretrække det lidt større? Det er bestemt muligt! Tag denne perle med til din have – den vil straks tiltrække opmærksomhed. Med endnu flere former inkorporeret i det gotiske buede spejl, er det et rigtigt blikfang.

Illusion havespejl
Dette spejl ligner et vindue! For eksempel bryder du en mursten lidt op og tilføjer ekstra lethed. Tag i hvert fald et kig på Primrose -stedet: du finder havespejle i enhver mulig stil her. Især de klassiske modeller er godt repræsenteret.

Middelhavsspejl
Denne model giver din have et middelhavsstil på grund af den lyse blå farve. Det passer også perfekt i Ibiza -looket. Kan du lide denne atmosfære? Læs vores blog en have i Ibiza -stil.

Brocante havespejl
Brocante -entusiaster kan helt sikkert sætte pris på dette havespejl. Træet virker lidt forvitret. Det er præcis, hvad det betyder. Også flot, den lyserøde farve. Det ser godt ud i haven!

Et andet tip: hvis du hænger et havespejl, er det bedst, hvis du ser et stykke grønt reflekteret i det. Du kan naturligvis også hænge et havespejl på din altan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *